nef Napisano 22 Lipiec 2005 Napisano 22 Lipiec 2005 Pierwszy raz tutaj moj obrazek...Projekt -Artech+ja[przeróbki]..,max6.mental ray+ps.
xeav Napisano 22 Lipiec 2005 Napisano 22 Lipiec 2005 to drzewo mi nie pasuje a właściwie jego cień czy co to jest i ma teriał cegły jest na "-". Ogólnie całkiem nieźle to wygląda. 7/10 ps witaj na forum :)
buczer Napisano 22 Lipiec 2005 Napisano 22 Lipiec 2005 za taki kadr powinni bic albo zabierac RAM z kompa to moze wtedy nie bloby juz takich bledow ;) ale projekt jak najbardziej na plus, tymbardziej ze ladnie obeszliscie problem dwyspadowego dachu. razi troche czerwona slusarka ale widocznie taka wene mial artysta ;)
Świerk Napisano 22 Lipiec 2005 Napisano 22 Lipiec 2005 cześć Maks :) mi się podoba. czekamy na wiecej ;)
nef Napisano 24 Lipiec 2005 Autor Napisano 24 Lipiec 2005 ...drzewko zostalo ze zdjecia i tak zostalo...cegla rzeczywiscie troche odstaje. kard uważam za ok, czerwona stolarka musiala byc...pzdr maX
grychu Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Możesz dodać obrazek z ustawieniami oswietlenia? i konfiguracją mental raya. Jak uzyskałeś takie szkło?
Ryjas Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 fajnie... to drzewo to troche wypadek przy pracy co?
Rekomendowane odpowiedzi