Mkbart Napisano 22 Lipiec 2005 Napisano 22 Lipiec 2005 Witam, chcę przedstawić moją kolejną pracę, tym razem mój projekt umywalki i lustra. Mam 13 lat i jestem raczkujący :P w maxie, mimo to proszę o konkretne opinie. Pozdrawiam. Edit - Załącznik tylko do miniatury ;]
xeav Napisano 22 Lipiec 2005 Napisano 22 Lipiec 2005 -materiał umywalki chyba powinien mieć większy glossiness -ziarno - brakuje reflectu na ścianie - rurka odprowadzająca wode wygląda jak zgnieciona (przy końcu) - całkiem niezły render jak na początkującego - w lustrze nie ma odbicia superlaski. sory zapomiałem, że jesteś raczkujący :) - wynik końcowy: 6/10 :)
Mkbart Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Napisano 22 Lipiec 2005 Bardzo dziękuję za opinię, co do tego "zgniecionego" odpływu, to jest on poprostu ścięty ostro, a rzeczywiście z tego widoku inaczej to wygląda :( Edit, a co do ziarna, to chyba za mało subdivs w vray lighcie, tak?
xeav Napisano 22 Lipiec 2005 Napisano 22 Lipiec 2005 możesz zwiększyć subdivs vlight lub global multiplier w qmc sampler dla pozbycia się ziarna
Mkbart Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Napisano 22 Lipiec 2005 Dzięki, zwiększyłem jeszcze subdivs w reflection umywalki
chveti Napisano 22 Lipiec 2005 Napisano 22 Lipiec 2005 ... : -dodaj do kostek bump lub displace -lustro jest wyblakłe jakieś -dodaj do kostek reflect -umywalka za bardzo przypomina aluminum , a takie chyba daje się do kuchni ;] -za pusto jak na początkującego nieźle :) ocena zwykła: 3-/6
Rekomendowane odpowiedzi