Segal Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 Sciagnolem free versje i nie wiem jak ja zainstalowac ;/ Probowalem juz automatyczna instalacje - podalem folder z maxem i nic. Manualna (kopiowalem pliki) tez nic nie dala. Jak to zaainstalowac? Albo raczej jak to po instalacji wlaczyc?
Damian! Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 tzn zadam pytanie inaczej czy po instalacji, w zakladce current renderer jest v-ray ?? jesli nie to masz prawdopodobnie zrypanego v-raya.
GRiPi Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 sprawdz w plugin.ini czy jest tam sciezka do vreja.
Marcin Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 http://www.spot3d.com/vray/help/VRayHelp150beta/index.htm poznaj soft z ktorym pracujesz ;]
Segal Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Napisano 26 Lipiec 2005 No za ha nie moge sobie poradzic. Moglby mi ktos krok pr kroku napisac jak wlaczyc v-raya FREE??
Marcin Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 eh wcisnij F10 na dole zejdz do paska gdzie ejst napisane assign render i tam masz takie 3 paski ... w pierwszym (production) wcisnij te 3 kropki obok " ... " i wybierz vraya
Huter Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 Pobrałem Vrey Free i go zainstalowałem ... zacieram ręcę ... wreszcie jakiś konkretny render ... a tu ... wyskakuje błąd co do pliku VRender60.dlr Erroc code - Nie można odnaleść określonego modułu ... i nie mam możliwości opdalenia vray'a czego można się domyślić... czemu? Widzę, że Segal'owi działa, a mi nie? Czemu?
Rekomendowane odpowiedzi