Napisano 26 Lipiec 200519 l Sciagnolem free versje i nie wiem jak ja zainstalowac ;/ Probowalem juz automatyczna instalacje - podalem folder z maxem i nic. Manualna (kopiowalem pliki) tez nic nie dala. Jak to zaainstalowac? Albo raczej jak to po instalacji wlaczyc?
Napisano 26 Lipiec 200519 l tzn zadam pytanie inaczej czy po instalacji, w zakladce current renderer jest v-ray ?? jesli nie to masz prawdopodobnie zrypanego v-raya.
Napisano 26 Lipiec 200519 l http://www.spot3d.com/vray/help/VRayHelp150beta/index.htm poznaj soft z ktorym pracujesz ;]
Napisano 26 Lipiec 200519 l Autor No za ha nie moge sobie poradzic. Moglby mi ktos krok pr kroku napisac jak wlaczyc v-raya FREE??
Napisano 26 Lipiec 200519 l eh wcisnij F10 na dole zejdz do paska gdzie ejst napisane assign render i tam masz takie 3 paski ... w pierwszym (production) wcisnij te 3 kropki obok " ... " i wybierz vraya
Napisano 10 Sierpień 200519 l Pobrałem Vrey Free i go zainstalowałem ... zacieram ręcę ... wreszcie jakiś konkretny render ... a tu ... wyskakuje błąd co do pliku VRender60.dlr Erroc code - Nie można odnaleść określonego modułu ... i nie mam możliwości opdalenia vray'a czego można się domyślić... czemu? Widzę, że Segal'owi działa, a mi nie? Czemu?