Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

praca w szwajcarii - 2/3 tygodnie na miejscu. oplata za przejazd + nocleg + wynagrodzenie. zakres pracy: wykonanie strony we flashu > krotka animacja jako preloader (3d wiec raczej trzeba w 3dmaxie, ew innym) (jest maly storyboard, wybranym zainteresowanym przesle na mejla) + zlozenie menu ktore bedzie skladalo sie tylko z dwoch filmow dostarczonych przez nas + kontakt. szybka robota, ciekawe doswiadczenie, piekne miejsce = lausanne, szwajcaria.

zainteresowanych prosze o kontak mejlowy [email protected]

prosze o przeslanie linkow do wykonanych stron.

jezeli chodzi o poziom flasha to prosze zobaczyc stronke http://www.neostream.com/

pozdrawiam i czekam na szybki odzew, chcielibysmy zeby zainteresowana osoba przyjechala do nas w polowie sierpnia.

aha, po wiecej info mozna rowniez dzwonic: +41 792316977

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

wiec zapraszam serdecznie,

wiem ze poziom nie jest wysoki dlatego pokazalem.

(ale szef chce miec cos takiego, nie dokladnie oczywiscie ja umywam rece :D )

setka nie wejdzie potrzebuje jedna osobe,

peter jak jestes zainteresowany , dzwon, opowiem o co chodzi dokladnie i wszystkiego sie dowiesz

jeszcze moge dodac ze kasa nie mala jest jak za 2 tygodnie pracy (zrobisz szybciej to masz wakacje :D ), ale prosze o kontakt to pogadamy

Napisano
  • Autor
na razie jestem zajety innymi zleceniami ze szwajcarii ale http://www.tamizo.pl robi swietne www we flashu.

heh, watpie zeby matowi chcialo sie przerywac prace w biurze zeby przyjechac na 2 tygodnie do szwajcarii. zreszta nie widzialem zadnej pracy mata z animacja 3d we flashu

swoja droga po co mowisz ze w to wchodzisz jak po chwili rezygnujesz.

Napisano

chodzi o to ze osiagniecie poziomu flasha z neostream.com jest wysoko nierealny tym bardziej dla jednej osoby. mysle ze adekwatene byloby porownanie zaproszenia kogos do duzego projektu arch. z umiejetnosciami Koolhaasa ;) moze teraz zostane zrozumiany :D

Napisano
  • Autor

uee, :P

przeciez mowie ze nie chodzi dokladnie o to. juz wytlumaczylem szefowi ze to jest sporo pracy. mowie ze jak ktos zainteresowany niech dzwoni wytlumacze dokladnie o co chodzi. jedno jest pewne mozna spedzic fajne 2 tygodnie i zarobic niezle. sam bym to zrobil, ale mam do roboty cos innego :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności