Napisano 27 Lipiec 200519 l Slicny kfiatusek i doniczka fajna, tylko łodyga troche pokręcona ;) a może mi sie zdaje... ale to tylko moje skromne zdanie :)
Napisano 28 Lipiec 200519 l Autor a ze watku nowego nie porafie zalozyc ;), wzuce tutaj obrazek wiec oto moja prababcia w kapciach:) pastelka w painterze
Napisano 31 Lipiec 200519 l Bardzo ciekawe te portreciki :) jedna rada: nie uzywaj tego paskudnego, pikselowatego scattera. Co to jest scatter, jakiś narządz ?
Napisano 3 Sierpień 200519 l sagittaire: scatter - z ang. 6 rozpraszać 7 rozproszkować 8 rozpryskiwać Teraz popatrz na doniczke i domysl sie, ktore to scatter :)
Napisano 3 Sierpień 200519 l Eeeeee tam, uprzedzenia masz, według mnie to ******* podkreśla materiał doniczki ... :)))
Napisano 3 Sierpień 200519 l bardzo ladny... tulipan:) babcia tez niczego sobie, tylko z tym scatterem to Deus ma racje.. pozdr Ps. zeby nowy watek zalozyc, cisnij w "nowy temat" :)
Napisano 6 Sierpień 200519 l Eeeeee tam, uprzedzenia masz, według mnie to ******* podkreśla materiał doniczki ... :))) uwazaj na slowa... Pozatym, grafik ktory nie zwaza na uwagi i komentarze innych, mysli ze jego obrazek jest super cool, po czym nadal robi te same bledy wg mnie nie ma zbyt duzych szans na chociazby maly "przeblysk" w karierze :]