Napisano 30 Lipiec 200519 l Witajcie! Pytanie brzmi jaki jest hotkey lub moze jego nazwa w konfiguracji zeby wlaczyc przezroczystosc modelu w viewporcie (transparency ?). Zeby bylo latwiej to moment ten jest w filmiku 03RoughShape.avi zaczyna sie na 1:08 autor cos mowi ale za choere nie jestem w stanie tego zrozumiec. Probowalem pare kombinacji i szukalem w konfiguracji hotkey`sow czy jest moze to gdzies ale nie moge znalesc.
Napisano 30 Lipiec 200519 l alt+x blbalbalbabllablaaa (sam skrot byl : " too schort" zeby go wyslac " )
Napisano 30 Lipiec 200519 l w maxie 5 to szło jakoś przez f5 czy któys z tych dalszych f6 ? ale pod 7 np mi tak nei idzie :/ możesz zawsze załozyc materiał z opacity i w material editorze regulować przeżroczystośc materiału ;)
Napisano 30 Lipiec 200519 l Mozna tez ograniczyc suwak czasu do 2 klatek i zanimowac przezroczystosc materialu.
Napisano 30 Lipiec 200519 l Autor alt+x wlasnie o to mi chodzilo o tych mozliwosciach co napisaliscie hindus, blood_brother i illyto wiem ale popelnilem blad ze nie napisalem o tym w pytaniu sorry i Dziekuje wszystkim za odpowiedz.