Gość czuko Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 witam, dwa miesiace temu zaczalem sie bawic z grafika 3d, i postanowilem zrobic samochod BMW, a ze jestem zieloniutki jeszcze jak wiekszosc poczatkujacych wiec prosze o konstruktywne opinie. wiem ze jest duzo bug'ow ale moze cos z tego w koncu wyjdzie. od razu moge powiedziec ze mam problem z dobrym renderingiem wiec jezeli moge prosic o jakis link do DOBREGO tutka to bede wdzieczny. zrobilem juz pare tutkow ale nie zadawalaja mnie wcale (albo moze zle cos robie). link do zdjec: http://czuko.no-ip.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 krzywo...bardzo krzywo :/ zapodaj siateczke bedzie mozna latwiej zlokalizowac wszystkie bledy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 blacharka i dopiero potem pogadamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czuko Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 no juz siateczke wrzucilem tylko mi cos zle chyba wyszlo bo to sama siatka, ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 dobry tutek jest na 3d-palace.com , jest to audi a3. Polecam bo bardzo ladnie pokazuje wszystkie czynnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czuko Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 dobry tutek jest na 3d-palace.com , jest to audi a3. Polecam bo bardzo ladnie pokazuje wszystkie czynnosci. chyba go widzialem ale tam nic nie ma o renderingu tylko o modelowaniu, chyba ze cos pomylilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi