Napisano 30 Lipiec 200519 l witam, dwa miesiace temu zaczalem sie bawic z grafika 3d, i postanowilem zrobic samochod BMW, a ze jestem zieloniutki jeszcze jak wiekszosc poczatkujacych wiec prosze o konstruktywne opinie. wiem ze jest duzo bug'ow ale moze cos z tego w koncu wyjdzie. od razu moge powiedziec ze mam problem z dobrym renderingiem wiec jezeli moge prosic o jakis link do DOBREGO tutka to bede wdzieczny. zrobilem juz pare tutkow ale nie zadawalaja mnie wcale (albo moze zle cos robie). link do zdjec: http://czuko.no-ip.com
Napisano 30 Lipiec 200519 l krzywo...bardzo krzywo :/ zapodaj siateczke bedzie mozna latwiej zlokalizowac wszystkie bledy.
Napisano 30 Lipiec 200519 l no juz siateczke wrzucilem tylko mi cos zle chyba wyszlo bo to sama siatka, ??
Napisano 30 Lipiec 200519 l dobry tutek jest na 3d-palace.com , jest to audi a3. Polecam bo bardzo ladnie pokazuje wszystkie czynnosci.
Napisano 30 Lipiec 200519 l dobry tutek jest na 3d-palace.com , jest to audi a3. Polecam bo bardzo ladnie pokazuje wszystkie czynnosci. chyba go widzialem ale tam nic nie ma o renderingu tylko o modelowaniu, chyba ze cos pomylilem.