Freak Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Witam. Jakis tydzien temu postanowilem wziasc sie za grafike 3d,efektem mojej dotychczasowej pracy jest ten oto zaczotek robota("dlon").Robiac to uczylem sie poslugiwac 3ds maxem dlatego efekt jest mierny,no ale nie lamie sie bo dopiero raczkuje w 3dsm:P Chcial bym zebyscie skomentowali moja dotychczasowom prace i odpowiedzieli na 1 pytanko : co musze zrobic (co wylaczyc badz wlaczyc) aby obiekt w trakcie obracania w przestrzeni nie byl widoczny... Mam slabego kompa i juz w tarkcie pracy nad tym mialem spore klopoty :/ Pozdrawiam Wszystkich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szenszi Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 nie jestem w stanie ci pomóc bo nie wiem o co ci chodzi ale nie uzywaj dużej ilości poligonów bo takie są skutki pozatym jak bedziesz chcial to zanimowac to zycze szczescia. co do komentarzy. Jak na pierwszą prace to ładna gratuluje. Przyssafki nie moga byc takie kanciaste musisz na czyms zawiesic te zębatki one nie moga wisiec w powietrzu lol. Całkiem fajny mechanizm zamykania dloni ale wole pnęmatyke niz zebatki :->. Trzymaj tak dalej a bedzie dobrze. Pamiętaj mniej poligonów !!!!!!! acha pokaż też siatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2005 te przyssawki maj takie byc ;)dlon jest nie skonczona jescze dlatego niektore elementy sa w powietrzu.Postaram sie zmniejszyc liczbe poligonow i jutro zapodam poprawionom prace ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 nacisnj "o" powinno pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 .:qba:. dzieki ;) podzialalo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 mechanizm jest troche nielogiczny, nie jest możliwe niezależne ruszanie palców, ponieważ wszystkie są uzależnione od tej jednej zębatki całkiem na początku. ja bym zrobiła palce ciensze niż ramię. ale jak na początek jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Popraw temat na zgodny z REGULAMINEM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szenszi Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 mechanizm jest troche nielogiczny, nie jest możliwe niezależne ruszanie palców, ponieważ wszystkie są uzależnione od tej jednej zębatki Zgadzam się z Anią dlatego uważam że pnęmatyka była by lepszym rozwiązaniem :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 mechanizm jak dlamnie jest wystarczajacy poniewaz umozliwia robotowi chytanie a do tego nie musi miec nizalenie porusznych "palcow" pozatym zrobilem to na lancuchach poniewaz w wiekszosci prac stosowana jest pnematyka a chcialem stwozyc cos orginalnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 mnie to wyglada na taką łapkę z maszyn (tych do wyciągania pluszowych zabawek) :) bardzo ladnie jak na początki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freak Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 maly update ;) dodalem srodkowy szpon dla wiekszej chwytnosci(patent z obcego:P)jutro dodam reszte elementow i szcegulow:)poczytam troszke o teksurowaniu i za jakies 3/4 dni powinno byc juz dosc ladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 hehe ja dopiero po przyjrzeniu głębszym to zauwazylem :) taki błysk miałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi