shark_kk Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Jak zrobiłem np. 2 linie i chcę połączyć je wieżchołkami to jak to zrobić ?
Kakrotto13 Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 zbliz je do siebie maxymalnie i uzyj funkcji WELD z menu po prawej
asblaze Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Jestem za usówaniem takich wątków!!! Jak człowiek z search na forum nie potrafi korzystać, to żadna odpowiedź mu nie pomoże. Pozdrawiam
shark_kk Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Napisano 4 Sierpień 2005 Sory koleś ale po to chyba jest forum żeby sobie pomagać. Szukałem juz na tym forum ale nic nie znalazłem. Dzięki za pomoc Pozdrawiam :)
thud Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 w sumie jak sie nie zna hasla pod jakim moznaby tego szukac to rzeczywiscie tego nie znajdziesz, dlatego najpierw powinno sie poznac podstawowe opcje, a tego mozesz dokonac wykonujac kilka tutoriali, bo chyba w kazdym dot. poly jest wykorzystywana ta funkcja PS. nie "vortex" tylko vertex... :]
Rekomendowane odpowiedzi