sikham Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Napisano 28 Wrzesień 2003 3ds max 5 poly modeling sorki za lakoniczność ale można esej napisac :)
Triple X Napisano 28 Wrzesień 2003 Napisano 28 Wrzesień 2003 hehe no sikham powiem szczerze że pierwszy raz tu zaglądam i się zdziwiłem aż :] Modeling kiepski (powiedzmy jak na Ciebie bo jakby ktos robił samochód peirwszy raz to rozumiem :P). Ale bardzo podobaja mi się texturki :] Czym obkładasz unwrapem czy może czymś innym (jakieś pluginy ?)
sikham Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Napisano 29 Wrzesień 2003 triple bądz tak dobry i mi zaznacz błedy :] a texturki texporter i jazda :)
Triple X Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 heh sikham może nie tyle chodzi o błedy lecz o pewne niedociągnięcia. Po porstu brak uszczelek - bądź tesh ich niedopracowanie (np w okolicach lamp czy drzwi ) oraz krzywe niektore linie sprawiają nieciekawe wrażenie co powoduje że modeling nie powala z nóg ale texturki świetne ;)
sikham Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Napisano 29 Wrzesień 2003 Triple uszczelki są w skali 1do1 Nissan lubi takie chyba robić a co do uszczelki w drzwiach to naprawde niewiem gdzie ona jest na żadnym zdjęciu jej niema wcale bim sie nieździwił jakby jej niebyło wkońcu nawet \"tapicerka\" jest stalowa w tym samochodzie :)
Rekomendowane odpowiedzi