Napisano 11 Lipiec 200222 l Witam was, mam pytanie czy ktos ma może md3 In/Ex (to jest do exportu modeli z Quaka 3)?? Ten link który jest na stronie niestety niedziała a ten własnie plugin jest mi dość potrzebny. Dość pilne. GG#919766 emil: [email protected] Wielkie DZIĘKI Pozdrowionka =:-]P
Napisano 11 Lipiec 200222 l ja go sciagalem kiedys stad i dzialal...jak nie to moze na jakims polycount.com czy quakeworld
Napisano 12 Lipiec 200222 l Autor Nareszcie znalazłem, jeśli ktoś potrzebuje tego plugina, a na stronce nadal nie działa to polecam ściągnąć go stąd http://old.fileplanet.com/dl/dl.asp?/planetquake/polycount/Tools/quake3/exportmd3-max4.zip edit post: Sorki ale to jest tylko plugin do exportu czyli połowa sukcesu, potrzebuje jeszcze importera, nie ma ktos tego w zaspobach?? Plizzz Help Pozdrowionka =:-]P
Napisano 14 Lipiec 200222 l tez wlasnie szukam importera i rzeczywiscie nigdzie nie ma, a przed chwila gdzies tam wyczytalem ze do max\'a R4 nie ma mozliwosci importu tych plikow, tzn nie ma pluga ktory by to robil... jedyne wyjscie to chyba instalacja max\'a R3 i tam zaimportowac no i ew. przeniesc to do max\'a4 to juz nie problem
Napisano 14 Lipiec 200222 l witam!!! To wy nie macie MAXA 3 i MAXA 4 na hdd???? nieładnie :P pozdrowienia