TrojkaT Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 czemu nie moge wrzucic z material editor do vraya??
illy Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 Zasada jest taka: -materialy robisz w material editorze -wrzucasz material na obiekt (przeciagasz kulke na mesha albo zaznaczasz mesha i assign naciskasz) -wlaczasz vray pod f10 i naciskasz render i juz to dziala Nie rozumiem gdzie ty chcesz to wrzucic
TrojkaT Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Napisano 10 Sierpień 2005 chodzi mi o taki efekt 4,5,6 rysunek z renderow http://max3d.pl/tutoriale/kurs171/index.php
TrojkaT Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Napisano 10 Sierpień 2005 moze mi ktos powiedziec albo zrobic przykladowo tak jak jest w tym tutorialu 4,5,6 zdjecia z rendera w powyzszym linku PROSZE
AGmakonts Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 Przeciągnij ten materiał do sloty w displace vraya
Bacry Napisano 11 Sierpień 2005 Napisano 11 Sierpień 2005 w kwesti tutoriala to nie trzeba robić tekstury alpha chanel i kombinować z dodatkowym materiałem. Vray ma coś takiego jak 'use water level' (widać opcję na zdjęciach w tutorialu) który ładnie odetnie czego nie potrzeba:D
Rekomendowane odpowiedzi