Napisano 22 Czerwiec 200321 l witam, powiedzcie mi jak wyglada...co jescze zmienic , ew. dodac postac sklada sie z 984 polygonow pozdr
Napisano 22 Czerwiec 200321 l hihi, duzy ma \"rozstaw dupny\" (szerokie biodra) ale moze tak powinno byc :).
Napisano 22 Czerwiec 200321 l hehe nogi ma jak typowy cowboy prostowane na beczce i do konia przystosowane:D. A z ta twarza, to czy on ma brode ??? :)
Napisano 22 Czerwiec 200321 l Autor nie ma brody...a twarz hmm...co mam tam zmienic?? a nogi tak jak na westernie :D pozdr
Napisano 22 Czerwiec 200321 l nie iem co w niej zmienic, ale wyglada jak u prosiaka? A do tych nog: hehe, kumam o co chodzi - pokaz z innej perspektywy te nogi. Moglbys wydluzyc buty i z tylu dac takie zembatki :)/.
Napisano 22 Czerwiec 200321 l Autor nie wiem czy moge dawac takie sczegoly bo mialem sie zmiescisc w 1000 poly pozdr
Napisano 23 Czerwiec 200321 l Autor hmmm porprawilem pare rezczy... zmniejszylem takze ilosc polygonow do 971 jak teraz? pzodr
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Ten facet chyba tonie w kapeluszu:D:D:D:D:D. Na poważnie to chyba coś jest nie tak z ramionami - takie dziwnie krótkie.[co?][co?][co?][co?][co?] Giorgione
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor kapelusz jeszcze poprawie...a co do ramion...to sa dobre...sam GOtham mi je poprawial co do ich dlugosci :)) pozdr
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor zrobilem drugiego cowboya z plaszczem....teraz pytanko...czy ten plaszcz bardziej zaokroglic do skordka czy ma byc tak po bokach?? pozdr
Napisano 24 Czerwiec 200321 l ta morda maaa ksztalt dziwny: tzn podbrodek jest za bardzo wysuniety. tak mi sie wydaje... a co do za krotkich rak... to jest takie zludzenie przy postaciach ulozonych w krzyz.
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor [lol][lol][lol][lol] hahah z ta morda to wiem...poprawie ja :) pozdr
Napisano 24 Czerwiec 200321 l a ten plaszcz, jezelei jest tak jak mi wytlumaczyles to dobrze, zagiecie tez jest dobre :)
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Czesc :) pablo jak mozesz to zdejmij smootha i zamiesc scr :) bedzie to bardziej czytelnie wygladalo ... oglonie pracka spox , oby tak dalej
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor Klicek tam nie ma smootha :P tylko smoothing gropu :)) ale pozniej zamiescze... pozdr
Napisano 25 Czerwiec 200321 l Czesc :) zle mnie zrozumiales nie mowie przeciez ze to ma meshsmootha albo cos co zageszcza siatke :P chodzi mi tylko wygladzanie powiezchni przez co nie widac kantow itp. a w lowpoly wlasnie chodzi o to zeby bylo widac kanty . Przynajmniej dla mnie jest to wazne bo model jest bardziej czytelny ...
Napisano 25 Czerwiec 200321 l Autor mi sie wydaje ze ludzie w low-poly daza do tego aby w jak naj,mniejszej ilosci faceow zrobc jak najbardziej gladki model :)) pozdr
Napisano 29 Czerwiec 200321 l Autor haha...oki moj masta...nie polemizujmy na ten temat :P:P:P hehe pozdr