Napisano 24 Czerwiec 200321 l Moja pierwsza praca w 3dmaxie, po wielu przeróbkach... i dalej jestem niezadowolony... co z tym zrobic zeby wyglądało przyzwoicie???[hmmm]
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Niewiem jak inni ale pracka mi sie podoba, tylko pytanko co to za poszarpane krawędzie na fotelach ?? Ogółem fajna wizualizacja...
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor Może ktos ma jakieś pomysł co z kanapami zrobic, znaczy sie żeby niebyły kanciaste i na te sciany???
Napisano 24 Czerwiec 200321 l hmmm mnie sie podoba - fajna pracka i miła atmosfera [piwo] - - - ale może fucktycznie mógłbyś to zrobić z jakimś GI (Brazil, Vray, FinalRender) - wyglądałoby to o niebo lepiej ale i tak fajnie wygląda to - - pozdrowionka
Napisano 24 Czerwiec 200321 l cegly....i mogbys dac jakies jescse lampy na suficie takie kwadratowe...i bedzie dobrze :) pozdr
Napisano 24 Czerwiec 200321 l spoko pracka ale swiatlo daj se okragle albo jakeis futurystycznei vray rulez ale polecam brazila :)
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor Brazilem sie zabawilem i taki jest efekt, jakies zmianki wprowadzilem i czekam na opinie.. jak ktos wie jak zrobic odbicie otoczenia na płaszczyznach szklanych czy posadzkach prosze o pomoc, pozdro!!![piwo]
Napisano 25 Czerwiec 200321 l juz lepiej...a co do odbic to w kanale Reflect daj mape Falloff i to wystarczy pozdr
Napisano 26 Czerwiec 200321 l Autor Bump maping zalerzy gdzie znaczy sie niewiem czy chodzi ci o to samo, na dyaniejest na scianach jest moze niewidac pozdro.[rotfl]