Napisano 13 Lipiec 200222 l Witam wczoraj po raz pierwszy zainstalowałem sobie FR w wersji chyba 1,0 i już zaczynają się problemy ;). otworzyłem sobie tutka o FR z tej stronki(żeby wiedzieć o co tu chodzi) i ... ... kuźwa mać ... coś jest nie tak :( otóż: po wybraniu materiału FR cały czas prosi mnie o wpisanie swoich danych - jak biore cancel, to i tak działa (wpisywałem już jakieś kody) działa, ale źle - podczas renderowania wszstkie obiekty pokryte są takimi kropeczkami i wygląda to paskudnie, kiepsko generowane są cienie - też nie wyglądają najlepiej jak znacie ewentualną przyczynę, to dajcie znać - będę wdzięczny pozdr. Acid_Jazz ps. było już coś o kropkach na renderze, ale żadnej konkretnej odpowiedzi, więc sorrka, że pytam jeszcze raz
Napisano 13 Lipiec 200222 l Autor ale jak ????? wpisywałem jakieś tam kody, a teraz prosi o wpisywanie jakiś bzdetów typu nazwisko, mail, zip i takie tam pierdy. po wpisaniu do wyboru są dwie opcje - zapisanie do pliku txt i imporotwanie z pliku dat - o co chodzi to nie wiem pozdr. Acid_Jazz