WinterS Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Witam, jestem poczatkujacym grafikiem... jak ustawic w 3dmax 7 azeby zdjecie mojego czołgu było ustawione jako tło w maxie? wtedy jest łatwiej modelowac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Najwygodniej umieścić je na odpowiednio umieszczonych w scenie plane'ach. Tutaj zostało to dobrze wyjaśnione: http://www.evermotion.org/tutorials/modeling/car_modeling_max/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 alt+b jako tło, ale polecam sposób który pokazał VGT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WinterS Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 Naprawdę wielkie dzięki panowie.. teraz jest mi dużo łatwiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi