Napisano 19 Sierpień 200519 l http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs3/tut-cave.html Czy mógł by mi ktoś pomóc w 3 stronie, mam 3ds max 6 i nie wiem jak to zrobić :/ Chce teraz texture nałożyć, HELP ME
Napisano 19 Sierpień 200519 l hmmm - napisz czego dokładnie nie umiesz zrobić - w maxie 6 wszystko jest dokładnie takk samo, tylko zamiast shinines i shin. strenght masz glossines i jeszcze coś powyżej glossines
Napisano 20 Sierpień 200519 l Nie umiem od punktu 15, skąd mam wziąść DIRTGRAY.JPG, GOBOTREE.GIF i jak ustawić na typ mapy na mix, pliska skontaktuj sie ktoś zemną i pomoże postawić pierwsze kroki ( no może drugie ;) ).
Napisano 25 Sierpień 200519 l Textury przypuszczam że są ze starszej wersji maxa dlatego tylko poszukać po necie lub (obr.1)- co do mixa to obrazek 2
Napisano 25 Sierpień 200519 l heh, to był mój pierwszy tutorial (albo drugi - nie pamiętam) i też nie umiałem znaleźć tych tekstur - wsadziłem jakieś inne, które zupełnie nie pasowały... :D Także możesz użyć jakichś innych tekstur, oby tylko pasowały do tej jaskini...