Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dopiero zaczynam swą

przygode z 3D maxem i dzisiaj miałem okazje to zaczałem renderowac samochód. Moze i wybrał

em za trudny model ale chyba nieźle mi idzie bo wyrobiłem sie około godziny z tym

Narazie wygląda to tak:

nocnyrender1oa.jpg

Będe często aktualizował bo chce go szybko skończyć

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Wiem. Może i sie pospieszyłem ze screnem ale sam wiesz ze jak zaczynasz coś robić np zajmować sie grafiką 3d to wszytsko chcesz pokazać. Poźniej tego żałujesz :) Ale do tej pory sie ucze. Gdybym sobie z czyms nie radził to mi pomozecie :)

Napisano

pierwszy post - samochód sie pisze przez ó ;) tak głupio to wygląda odrazu na początku babolek ;) aha pokazuj nam częściej siatki modelu.

Napisano
  • Autor

Zwalczyłem ten okrutny błąd w pierwszym poscie.Siatki ? Ok chociaz i tak będą krzywe i pewnie będzie duzo niedorubek :)

Edit: Dzieki za linki. Jeden juz dobrze znam :)

Napisano
  • Autor

Postępy w pracy:

17fj.jpg

23zc.jpg

31mn.jpg

Jagby były jakies widoczne błędy to prosze o pomoc. Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

KamilM: Mże zacznie bo jest za bardoz wyokrąglony. Ale myśle ze dojde do tego. Czy twój pierwszy model samochodu był udany ? Jesl itak to znaczy ze jestes poprostu zdolniejszy. Aha i przypominam ze dosiadłem sie do tego programu niecałem 2 tygodnie temu :)

Napisano
Czy twój pierwszy model samochodu był udany ?

Nie do końca ;)

Przerabiałeś jakieś tutki?

pzdr

Napisano
  • Autor

Tak fiata 500. Nauczyłem sie podstaw. Myśle ze wprawie sie w czasie modelowania

Napisano
  • Autor

Ok. Pomagałem kumplowi i robiłem mu screny to przy okazji tu wrzucam. Ale masz racje będe rzadziej wrzucał