Kemil Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Dopiero zaczynam swą przygode z 3D maxem i dzisiaj miałem okazje to zaczałem renderowac samochód. Moze i wybrał em za trudny model ale chyba nieźle mi idzie bo wyrobiłem sie około godziny z tym Narazie wygląda to tak: Będe często aktualizował bo chce go szybko skończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 jeszcze dużo pracy przed tobą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 Wiem. Może i sie pospieszyłem ze screnem ale sam wiesz ze jak zaczynasz coś robić np zajmować sie grafiką 3d to wszytsko chcesz pokazać. Poźniej tego żałujesz :) Ale do tej pory sie ucze. Gdybym sobie z czyms nie radził to mi pomozecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 http://www.smcars.net/ http://blueprints.onnovanbraam.com/tutorials/ przydatne linki jeśli chcesz modelować samochody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 pierwszy post - samochód sie pisze przez ó ;) tak głupio to wygląda odrazu na początku babolek ;) aha pokazuj nam częściej siatki modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 Zwalczyłem ten okrutny błąd w pierwszym poscie.Siatki ? Ok chociaz i tak będą krzywe i pewnie będzie duzo niedorubek :) Edit: Dzieki za linki. Jeden juz dobrze znam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 Postępy w pracy: Jagby były jakies widoczne błędy to prosze o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Na razie to nawet nie przypomina Boxstera :| pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Jak narazie nieźle ci idzie. Tylko tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 KamilM: Mże zacznie bo jest za bardoz wyokrąglony. Ale myśle ze dojde do tego. Czy twój pierwszy model samochodu był udany ? Jesl itak to znaczy ze jestes poprostu zdolniejszy. Aha i przypominam ze dosiadłem sie do tego programu niecałem 2 tygodnie temu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Czy twój pierwszy model samochodu był udany ? Nie do końca ;) Przerabiałeś jakieś tutki? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 Tak fiata 500. Nauczyłem sie podstaw. Myśle ze wprawie sie w czasie modelowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 Narazie za okrały ale to sie zmieni. Siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 zrob troche wiecej i dopiero w tedy dawaj update a nie co kazde przesuniecie vertexa pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 Ok. Pomagałem kumplowi i robiłem mu screny to przy okazji tu wrzucam. Ale masz racje będe rzadziej wrzucał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi