mc_fly Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Prosze o slowo krytyki i ewentualne wskazowki co do poprawki. Samochod ktory tu jest wyszedl jakos tak z mojej wyobrazni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 jak dla mnie to jest zbyt dużo wgłębień pokaż siatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 a moze zarzuc jakims szkicykiem jesli masz zobaczymy jak autko ma wygladac:)...zawsze lepeiej wszytko rozrysowac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Mi się wydaje, że dach za mocno zachodzi ku dołowi z przodu, ale to tylko moj świat i moja przestrzen 8-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 xyrion ma racje...za mała przednia szyba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 hmm i jeszcze co mi sie rzuca w oczy bardzo to zbyt długi przod...w ktorym zdecydowanie za daleko jest przednie nadkole...mozna powiedziec ze byloby one w dobrym miejscu ale tylko wtedy gdybys skrocil przod...pozdro i powodzenia w pracy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 ja na samochód to chyba za płaski, proszę o siatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 troszeczke dol mi wyglada jak spod poduszkowca... ta wypuklosc jakas taka na dole nie taka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 A co to za samochod??:) Strasznie długi przod ma..... to jest twoj pierwszy model?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi