Gość Dodek Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 3ds max 6 nie działa pod win98, może jest jakiś patch czy coś lub inna wersja która by działała pod win98? Może 3ds max 5 czy coś? Chcę se go zainstalować ale pod win98 wyskakuje błąd ?
Marcin Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 max 5 powinna dzialac pod 98 (chyba) , masz az tak strasznego kompa ze nie da rady XP zainstalowac ? ;]
Kakrotto13 Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 moze nie stac go na oryginala ? ;] ... wiesz wydal wszystko na maxa 7,6,5 ;]
Gość Dodek Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 hehe nie mam aż takiego strasznego bo przez ponad rok miałem winXP ale później coś stało mi się z dyskiem i tak mi się uszkodził żę teraz moge jechać tylko na win98. Jak zainstaluje sobie winXP to ciągle błędy, to w dosie, to z winem problemy, ciągle brakuje plików aż wkońcu "oglądam film i nagle..." benc i wystąpił błąd krytyczne ble ble ble i jak włącze kompa od nowa to jest to samo. Formatowałem, waliłem nowe partycje, instalowałem z innych płytek Windowsa i ciągle to samo. No i niestety, to jeśli już skąd ściągnąć 3ds max 5 :> i gdzie znajde do niego wymagania?
Kakrotto13 Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 max 5 na pewno idze pod 98'ym oknem ;] ... co do okna xp to instalowales SP2 ?
sanki Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 zarowno w w98 jak i xp nie ma dosa :-) maxa 5 triala raczej nie dostaniesz, co do wymagan to prawie na pewno bedzie dzialac na 98, wymagan tez pewnie wielkich nie majac
tweety Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 na twoim miejscu zainwestowałbym w nowy dysk. wyobraź sobie że wyłączyłeś autosave'a i pracujesz od 18h nad scenką z xxxk poly i nagle benc i wystąpił błąd krytyczne ble ble ble uwierz mi sam tak raz miałem i tylko ciężar mojego monitora przeszkodził mi w wyrzuceniu go za okno :]
rowr Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 hemmm ja caly czas robie na maxie 4 pod winem 98 jest najbardziej stabilny max 5 pochodzi troszke ale pozniej sie wywali i sie juz nie uruchomi mi nie wytrymal nawet do konca trialu....
Gość Dodek Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 hehe ale tutaj jest problem ze nie mam nic kasy na kompa teraz bo w październiku mam dostać nowego kompa zresztą nie dostać tylko sam go złoże bo dostane kase na niego to chce chociaż do tego czasu pouczyć się 3ds maxa na win98... To co skąd go wzaiść? Może jakieś torrentty?
sanki Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 Może jakieś torrentty wypluj to słowo i przeczytaj regulamin, a poznasz ze niebezpiecznie jest opowiadac o "jakichś" torrentach na tym forum ;p
Gość Dodek Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 No to co nie można się pytać co skąd ściągnać? No to na gg mi powiedz czy jak jeśli ktoś wie No dobra już nie gadam o torrentach to skąd go można ściągnąć? Nawet triala wiecie ;]
Rekomendowane odpowiedzi