@seba@ Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Prawdopodobnie wielu z was robi wizualizacje architektoniczne. Mam takie male pytanie odnosnie szyb. Mianowicie jakiego materialu uzywacie, zwyklego glass? Czy moze jest jakas recepta na to? Uzywalem dawniej takiego skryptu archtectural glass. Ale w brazilu i vray\'u to nie dziala. Mam nadzieje ze podzielicie sie swoimi doswiadczeniami! Chodzi mi najbardziej o vray\'a, brazil tez ujdzie. Zgory dziekuje!
PENdzel Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 wszystko zalezy od tego jakiego renderera uzywasz :)
@seba@ Napisano 26 Czerwiec 2003 Autor Napisano 26 Czerwiec 2003 Niewiem czy uwaznie przeczytales post\'a ale napisalem ze chodzi mi o vray\'a! Mam nadzieje ze potrafisz mi pomoc! Zalezy mi troszke na czasie. W przyszly czwartek mam oddanie projektu! Zgory dzieki! Pozdrawiam
PENdzel Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 do szyb w varay ja stosuje IOR =1 refratk 255, 255, 250, reflekt \"bialy\" + fensil reflekszyn reszta tak jak jest
@seba@ Napisano 28 Czerwiec 2003 Autor Napisano 28 Czerwiec 2003 Dzieki wielkie! Pewnie sie jeszcze zwroce z pomoca, moglbym ci wyslac probne rendery na mail\'a. Jak bys mial czas oczywiscie, wiesz chodzi mi o jakies sugestie na temat oswietlenia i ustawien w vrayu.
sikham Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 http://www.evermotion.org/gifts.htm videotutki na początek wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi