animaster Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Czy może mi ktoś ktoś powiedzieć jak rozszerzyć pasek Main toolbar tak żeby był cały widoczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 zwiększyć rozdzielczość ekranu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 jeżeli masz mniejszą rozdzielczość i cały niemieści się w ekranie możesz go przesuwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 lub zrobić kolejny pasek np. z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 złap jego krawędz boczną i przeciągnij w bok (lewy klawisz myszki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
animaster Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 Znalazłem sposób aby pasek był cały,kosztem rozmiarów ikon w Preference Settings wyłaczyłem Use Large Toolbar Buttons. Dzięki za wszystkie rady!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi