Napisano 24 Sierpień 200519 l Witam forumowiczów w przerwie kiedy moj freelander czeka na teksturki wziołem się za stara 266. Problem jest taki ze nie ma do tego żadnych przydatnych zdjęć blue kabiny mam ze starego kartonowego modelu... i narazie wygląda to tak... jak porobie zdjęcia to będę kontynuował pracę ... Co sądzicie o tym ?? Pozdrawiam...
Napisano 24 Sierpień 200519 l 1. Daj chamfera na krawędziach bo wyglądają jak ulepione 2. Czy te szyby wystają? Po za tym to nieźle, oby tak dalej
Napisano 25 Sierpień 200519 l Autor Dzięki za komenta i mam pytanie, na które krawędzie mam dać chamfe.. a co do szyb to one będą inne te są tylko wersją poglądową POZDRAWIAM
Napisano 25 Sierpień 200519 l Chamfer - najlepiej na kanty (przyjrzyj się prawdziwemy STAR'owi, on nie ma tak zaokrąglonych kantów) link
Napisano 25 Sierpień 200519 l Autor Acha no okej dzięki za radę jutro sprobóję coś z tym zrobić. Zlikwiduję niepotrzebne linie i zobacze jak będzie wyglądal z chamfą na rogach... a co do fotki to właśnie z niej korzystam hehe ... Pozdrawiam ...
Napisano 30 Sierpień 200519 l Autor maly upload: troche rzeczy dorobiłem. Wnętrze myśle, że jest w miare wporządku. Ciężko robić co kolwiek bez dobrych zdjęć i bez wymiarów ale oceńcie sami....
Napisano 31 Sierpień 200519 l Mi sie podoba :) Dowal jeszcze bierznik na oponach, no i umiesc to w jakiejs scenie. Np. w jakims hangarze naprawczym ;)
Napisano 31 Sierpień 200519 l Autor Witam... co do bieżnika to owszem miałem koła z bieżnikiem ale nic więcej nie mogłem wtedy zrobić poprostu 6 kół z podobnym do oryginału bieżnikiem nie obsłuzy mi komp.... renderki są z perspektywy a co do scenki to musze pomyśleć nad nią więc nie tak szybko się pojawi tym bardziej, że mam zaległe zajęcie które musze skończyć na 1 października ale poźniej przyjdą długie zimowe wieczory więc wrócę do tego modelu ... a przy okazji dzięki za komenty i fajnie, że się wam podoba POZDRAWIAM
Napisano 1 Wrzesień 200519 l Co do tych kół z bieżnikiem to zrób tak: zrób jedno koło, daj mu we właściwościach 'show as box', a potem kopiuj dopiero. Możesz jeszcze później te koła 'zamrozić'
Napisano 2 Wrzesień 200519 l Czy to będzie wersja wojskowa? Np: z działkiem PLOT na pace? Miałbym dla ciebie kilkadziesiat fotek tego pojazdu. Kliknij na GG to sie dogadamy. P.S. Chamfera na 100% daj na błotnikach!! Edit: Teraz widze ze to nie wersja wojskowa z działkiem PLOT. Popraw dach bo dziwnie wyglada. (wiecej szczegolow)