boggoo Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Poraz pierwszy wystawiam tutaj swój rysunek. Narysowanie tej postaci zajęło mi cały dzień, więc może być parę niedociągnięć:)Jestem osobą leworęczną:) Co sądzicie o tym??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 głowa i ramiona są raczej ok..ale potem proporcje się psują:/ nogi za krótkie za wąski w tułowi(ma w końcu zbroje na sobie) i w pasie. zwłaszcza widać to na pierwszym obrazku...musisz przestudiować proporcje.powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tattoo Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Lekcje anatomi się kłaniają, lepiej poświęć dzień(i to nie jeden) na rysowanie uproszczonych postaci (w szybkich szkicach- za cel ustal sobie uchwycenie realnych proporcji postaci), to naprawde daje rezultaty:) No i forum radze nie zaśmiecać -podrzucasz po jednym rysunku (jeden temat załóż np: moje szkice i tam wrzucaj kolejne szkice) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Fajny pomysl, ciekawa postac i detale tzw. design'u. Szkoda ze wszystko to troche dobite brakami rysunkowymi. Nie powiem nic nowego - masz duze braki w znajomosci anatomii - zatraciles ogolne proporcje ciala. Pomine milczeniem raczej "nędzny" :) rozmiar obrazka - nie wiem czy to kwestia rozmiaru oryginalu czy moze proba zamaskowania blędow :) Jesli rzeczywiscie pracowales nad tym caly dzien to moge pogratulowac wytrwalosci. Jesli swoja wytrwalosc polaczysz z rzetelna nauka podstaw to mozesz na prawde wiele zdzialac. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 cały dzien:o....musisz jeszcze duzo cwiczyc:)..kreska kiepska.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golum Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 zrób coś przestrzennego...i postac troche przykurczona..ale spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Jestem osobą leworęczną:) aaa klank i spadlem z krzesla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 dlaczego zawsze podkreślasz że jeśteś leworęczny boggo, ja też i jakos z tym żyje...a co do pracy to jęlsi ma byćto koncept postaci do dużo mażna by poprawićpo pierwsze skalowanie, po drógie pomysł i po trzecie wykonanie...paracój, pracój...powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Witaj powinieneś popracowac troche nad uchwyceniem bryly,postacie na tych szkicach wygladaja jak ludziki LEGO, pamietaj ze ciało ludzkie jest bardzo skomplikowaną bryłą, dużo przed Tobą pracy, ale mysle ze warto zainwestowac troche czasu w siebie:) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 ja tam sie nie znam to nie będe sie tu mądrzył ;) ale prawa stopa (nasza lewa) coś dziwnie wyszła z frontu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi