Napisano 26 Czerwiec 200321 l Cze jestem nowy i witam wszystkich. Mam nastepujący problem nie mogę uruchomić 3ds max 5 (system: win98se) czytałęm że 98 mam problemy z 3ds max\'em ale ja kiedyś odpalałem ten programik pod win 98 i było wszystko O.K. a teraz podczas ładowania wyskakuje taki błąd. \"A component of the software license is not available. The program will exit. \" Jeżeli chodzi o 3ds max to jest on ściągany z kazy (więc troche nielegalnie[pokazal jezyk] ) i do autoryzacji programu użyłem zamieszczonych w instalce key\'ów, crack\'ów i seriali. Może pytanie jest banalne ale ja naprawdę niewiem o co chdzi. A więc proszę o pomoc. Z góry wielkie THX.
Napisano 27 Czerwiec 200321 l czesc hmm ze jestes calkiem nowy (1post) to nic nie powiem oprucz tego zebys A) odszukal przycisk \"SZUKAJ\" znajdujacy sie na tej stronie....:D B)kliknol na niego C)wpisal \"AUTORYZACJA\" D)ZOBACZYSZ PARE STRONEK Z OMAWIANYM TEMATEM w razie jakby tam nie bylo odpowiedzi na twoje pytanie....to wtedy pisz...:) POZDRO :]:]