ZiBi_PL Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 wiem ze ten watek byl meczony wiele razy ale za cholere niemoge uzykac konta na oficjalnej stronie. sprawdzalem juz wiele skrzynek i na zadna jak dotad nieprzyszedl mail z kontem. wiec mam takie pytanie: czy sa inne serwisy-strony gdzie moge sciagnac vray 1.09 dla max 7 wersje FREE ?
hkropinski Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 specjalnie dla ciebie założyłem konto na chaosgroup oraz onecie: onet: [email protected] chaosgroup: zibizibi na koncie w Twojej poczcie na onecie jest list z linkiem aktywacyjnym na chaosgroup. sam zaaktywujesz konto, nie robiłem tego za ciebie, wszystko będzie działać, w prywatnej wiadomości napisałem Ci Twoje hasło, które powinieneś zmienić po dokonaniu pełnej aktywacji konta. mam nadzieję, ze trohcę ci pomogłem, bo nie znam adresu strony z której możesz pobrać vraya free. pozdrawiam
ZiBi_PL Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 wielkie dzieki. mam juz ta wersje FREE (skorzystalem z innego konta ale dzieki ci za pomoc :-) ), szkoda tylko ze ta wersja jest taka biedna....niema materialow :-( no ale lepsze to za darmo niz nic :P
Rekomendowane odpowiedzi