Gość cwieq Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 No nie wiem po prostu, kiedy wstawiam w scenę jakieś światło czy to emiter czy sunlight powstają takie czarne kropy wydaje mi się, że to nie jest próchnica, bo codziennie myje ząbki moim modelikom, przykładowy render: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 proporcje skopane :P daj texture tego obrazu co masz na ścianie :] nie wiem co to ta śmieci - spytaj na forum maxwella może ci pomogą bo tu wątpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 .........3dsmax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 siur 3dsmax7, maxwell 1.2 , hindus texturkę dam potem bo mam problem z neostradką;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 upewnij się czy wszystkie materiały w scenie to maxwelle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 czerne punkty popraw w paincie :P hehe a nie wyskakują żadne błędy lub ostrzezenia ?? a ta skarpetka i ta ciemna szmata na sofie wyglądają strasznie sztywno :/ popraw to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 wsztstkie materiały to maxwelle, bez zadnych błedów ani ostrzezeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 niby ten bug miał byc usunięty w wersjach nowszych niż 1.2.1 więc jeśli masz ver.1.2.1 to trudno cośpowiedzieć :] chwalą cie za scenke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 wiecie co nie ma to jak dziwactwa ściągnąłem nową instalkę tej samej wersji --->render i jest wsystko git jak się skończy renderować do rzucę na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 moze wylacz caustic jak masz wlaczona moze to to nice rend :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 jak się skończy renderować do rzucę na forum jeszcze renderuje :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 a moze to muchy do skarpety sie zlecialy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi