Huter Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Bardzo by mi się przydało gdyby obiekt w Perspective miał visibility 1, a w oknach Top i Botton visibility dla obiektubyło 0,3 ... jest taka możliwość w maxiu? Może jest inna funkcja niż Vislibity która mi to da? ...
xeav Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 niema, tak jak się nie da ukryć obiewtu w 1 vp EDIT: ee, jest :)
flesz_gordon Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 kliknij na obiekt - alt + x - zrobi sie przezroczysty, pozniej kliknij lewym klawiszem na napis w jednym z okien przypuscmy ten z perspective - perspective/transparency/none włala :)
Huter Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 kliknij na obiekt - alt + x - zrobi sie przezroczysty, pozniej kliknij lewym klawiszem na napis w jednym z okien przypuscmy ten z perspective - perspective/transparency/none włala :) jachuuuu... o to chodziło ... dzięki :] ...
Huter Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Napisano 27 Sierpień 2005 Można zamiast alt + x ustawić jakieś tam visibility ... a w oknie po prostu dzięki /transparency/none wyłączamy możliwość wyświetlania obiektów o x przeźroczystości tak więc uzyskujemy obiekt w pełni widziany ... :)
xeav Napisano 27 Sierpień 2005 Napisano 27 Sierpień 2005 a nie trzeba tego jakoś włączyć w ust. viewportów ?
Huter Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Napisano 27 Sierpień 2005 a nie trzeba tego jakoś włączyć w ust. viewportów ? Nic nie ustawiałem w ustawieniach ...
Rekomendowane odpowiedzi