Napisano 26 Sierpień 200519 l Bardzo by mi się przydało gdyby obiekt w Perspective miał visibility 1, a w oknach Top i Botton visibility dla obiektubyło 0,3 ... jest taka możliwość w maxiu? Może jest inna funkcja niż Vislibity która mi to da? ...
Napisano 26 Sierpień 200519 l kliknij na obiekt - alt + x - zrobi sie przezroczysty, pozniej kliknij lewym klawiszem na napis w jednym z okien przypuscmy ten z perspective - perspective/transparency/none włala :)
Napisano 26 Sierpień 200519 l Autor flesz_gordon napisał: kliknij na obiekt - alt + x - zrobi sie przezroczysty, pozniej kliknij lewym klawiszem na napis w jednym z okien przypuscmy ten z perspective - perspective/transparency/none włala :) jachuuuu... o to chodziło ... dzięki :] ...
Napisano 27 Sierpień 200519 l Autor Można zamiast alt + x ustawić jakieś tam visibility ... a w oknie po prostu dzięki /transparency/none wyłączamy możliwość wyświetlania obiektów o x przeźroczystości tak więc uzyskujemy obiekt w pełni widziany ... :)
Napisano 27 Sierpień 200519 l Autor xeav napisał: a nie trzeba tego jakoś włączyć w ust. viewportów ? Nic nie ustawiałem w ustawieniach ...