Napisano 26 Sierpień 200519 l Witam! Postanowilem w koncu stworzyc cos ladnego w 3d, no i oto efekty. Modelik wyszedl mi nawet fajny, tylko nie potrafie z nim zrobic nic wiecej :) A oto co chciałbym zrobić: 1. Stworzyć "podłoże", tak akby cień granata delikatnie na niego padał. 2. Nałożyć jakieś tekstury (rysy itp.) Jak to zrobić!? Soft - 3ds max 6, render - maxowy (skad wziac brazila/mental ray'a?) Mam nadzieje, ze pomozecie mi i wreszcie wyjde z dolka, biorac sie za realizacje moich pomysłów (a mam ich tysiace.. :D ) Pozdrawiam
Napisano 26 Sierpień 200519 l 1. Zmien temat. 2. To nie jest fajny modelik =P. 3. Skylight + Direct - bedzie ci pasowac. 4. UWM. 5. google is ur friend ;]. Pzdr
Napisano 26 Sierpień 200519 l Autor 1. Zmien temat. 2. To nie jest fajny modelik =P. 3. Skylight + Direct - bedzie ci pasowac. 4. UWM. 5. google is ur friend ;]. Pzdr 1. gotowe 2. Ale mi sie podoba :D 3. hmm... zobacze co sie da zrobic 4. ?? 5. U2
Napisano 30 Sierpień 200519 l Autor ok gratuluje ukonczenia projektu :) powodzenia w dalszej karierze Heh. czyzbym wyczuwał sarkazm ? :) Pozdrawiam.