sphinx Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Witam! Postanowilem w koncu stworzyc cos ladnego w 3d, no i oto efekty. Modelik wyszedl mi nawet fajny, tylko nie potrafie z nim zrobic nic wiecej :) A oto co chciałbym zrobić: 1. Stworzyć "podłoże", tak akby cień granata delikatnie na niego padał. 2. Nałożyć jakieś tekstury (rysy itp.) Jak to zrobić!? Soft - 3ds max 6, render - maxowy (skad wziac brazila/mental ray'a?) Mam nadzieje, ze pomozecie mi i wreszcie wyjde z dolka, biorac sie za realizacje moich pomysłów (a mam ich tysiace.. :D ) Pozdrawiam
Knysha Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 1. Zmien temat. 2. To nie jest fajny modelik =P. 3. Skylight + Direct - bedzie ci pasowac. 4. UWM. 5. google is ur friend ;]. Pzdr
sphinx Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 1. Zmien temat. 2. To nie jest fajny modelik =P. 3. Skylight + Direct - bedzie ci pasowac. 4. UWM. 5. google is ur friend ;]. Pzdr 1. gotowe 2. Ale mi sie podoba :D 3. hmm... zobacze co sie da zrobic 4. ?? 5. U2
sphinx Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 Maly update Na tym chyba skończe ten projekt.
polka dot Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 ok gratuluje ukonczenia projektu :) powodzenia w dalszej karierze
sphinx Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 ok gratuluje ukonczenia projektu :) powodzenia w dalszej karierze Heh. czyzbym wyczuwał sarkazm ? :) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi