Napisano 27 Czerwiec 200321 l Pomóżcie. Nie mogę sobie poradzić z mieszaniem tekstur. Czy ktoś może mi przesłać jakieś instrukcje..??? Miłych wakacji ALL!!!!
Napisano 27 Czerwiec 200321 l czesc eheh mieszanie tekstur ???? Mozesz jakos dokladniej to opisac?? POZDRO :]:]
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Autor no nie wiem... np. cegłę z piaskiem.. itd. Chodzi mi o opcję Blend...
Napisano 27 Czerwiec 200321 l wiesz pod tym topicem niest post o napisach i poruszony ten sam problem tam odpowiedziałem jak to sie robi
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Autor ok znalazlem, ale nie moge wstawic material 2 :( U mnie jak klikne na Material 2 i wybione np. krew :) to otrzymuje to co widac na drugim rysunku i potem juz nie moge (chyba) nic robić. tzn wstawic tego czarnobiałego obrazka... Dlaczego tak jest???
Napisano 27 Czerwiec 200321 l ten czarno biały daje sie do MASK biały określa gdzie bedzie widoczny materiał nr2 a ( zrób czarnobiałą wersję \"krwi\" i biały bedzi eokreślał gdzie bedzie widoczna krew) może tutek napisać ??
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Autor ok to już sie dowiedziałem z tego tutoriala o napisach i domku... ale dlaczego nie moge wybrać Material 2???