Bond Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 Pomóżcie. Nie mogę sobie poradzić z mieszaniem tekstur. Czy ktoś może mi przesłać jakieś instrukcje..??? Miłych wakacji ALL!!!!
rebuzz Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 czesc eheh mieszanie tekstur ???? Mozesz jakos dokladniej to opisac?? POZDRO :]:]
Bond Napisano 27 Czerwiec 2003 Autor Napisano 27 Czerwiec 2003 no nie wiem... np. cegłę z piaskiem.. itd. Chodzi mi o opcję Blend...
sikham Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 wiesz pod tym topicem niest post o napisach i poruszony ten sam problem tam odpowiedziałem jak to sie robi
Bond Napisano 27 Czerwiec 2003 Autor Napisano 27 Czerwiec 2003 ok znalazlem, ale nie moge wstawic material 2 :( U mnie jak klikne na Material 2 i wybione np. krew :) to otrzymuje to co widac na drugim rysunku i potem juz nie moge (chyba) nic robić. tzn wstawic tego czarnobiałego obrazka... Dlaczego tak jest???
sikham Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 ten czarno biały daje sie do MASK biały określa gdzie bedzie widoczny materiał nr2 a ( zrób czarnobiałą wersję \"krwi\" i biały bedzi eokreślał gdzie bedzie widoczna krew) może tutek napisać ??
Bond Napisano 27 Czerwiec 2003 Autor Napisano 27 Czerwiec 2003 ok to już sie dowiedziałem z tego tutoriala o napisach i domku... ale dlaczego nie moge wybrać Material 2???
Rekomendowane odpowiedzi