Vicious Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 znalazłem dzisiaj moją starą zabawkę, i ją zrobiłem w maxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 witam... to coś (te połówki sfer) na głowie(???) ma tak odstawać? fajna sprężynka ;) hmm... czegoś nie rozumiem (może się czepiam): i ją zrobiłem w maxie to to jest finished czy wip? (chyba się jednak czepiam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Vicious, ja też miałem kiedyś taką zabawkę, jeżeli dobrze pamiętam to była ona nakręcana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 [MaTRiX] - a w jakim dziale jest ta praca? Malutko jak narazie. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vicious Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 [MaTRiX] - skoro jest w dziale WIP to chyba jest to WIP (a ja się jednak czepiam :P) boggoo - no to ten robot, ruska zabawka za 6 rubli Knysha - ale będzie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi