Napisano 31 Sierpień 200519 l Ja mam taką mini-propozycje tylko nie wiem czy to wypali bo może to zależy od tej całej javy czy jak to tam się nazywa - mianowicie chodzi o to czy niedało by rade dodać do tego panelu 'Szybka odpowiedź' co jest na dole każdej strony przycisku odpowiedzialnego za wstawianie grafiki, i hyperlinków czy jak to się nazywa - dokładniej: IMG /IMG URL /URL Co myślicie ?
Napisano 31 Sierpień 200519 l Autor no tak jesli to niebył by problem i dało by sie tak raz dwa to czemu miało by niebyc ? w takim razie b i /b tez mozna wpisac a jednak jest :]
Napisano 31 Sierpień 200519 l w szybkiej odpowiedzi powinno sie znalesc w zasadzie wszystko to co w zwyklej odpowiedzi jest bardzo duzo miejsca na belce wiec jestem zdecydowanie na tak,a przy kazdej odpowiedzi otwierac nowa strone jakos mi sie nie widzi ;]
Napisano 31 Sierpień 200519 l hmmm, niby macie rację - chociaż w sumi np. ja nigdy nie korzystam z tych "b", "i", "u", "url", "img", ale, jeżeli korzystacie, to owszem. Znacznie bardziej przydałoby się zarządzanie załącznikami. pozdr
Napisano 1 Wrzesień 200519 l Hmmm może i juz za daleko ide ale czy nie dało by sie tego całego zaawansowanego panelu wyswietlać w wątku zamiast szybkiej to znacznie moim zdaniem by ułatwiało
Napisano 2 Wrzesień 200519 l Autor Adek - dało by rade to zrobić czy raczej odpada ? może jakiś mod odpowie ?