Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Ja mam taką mini-propozycje tylko nie wiem czy to wypali bo może to zależy od tej całej javy czy jak to tam się nazywa - mianowicie chodzi o to czy niedało by rade dodać do tego panelu 'Szybka odpowiedź' co jest na dole każdej strony przycisku odpowiedzialnego za wstawianie grafiki, i hyperlinków czy jak to się nazywa - dokładniej: IMG /IMG URL /URL Co myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 nie wiem czy warto: img i url możesz zawsze ręcznie wpisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 no tak jesli to niebył by problem i dało by sie tak raz dwa to czemu miało by niebyc ? w takim razie b i /b tez mozna wpisac a jednak jest :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 w szybkiej odpowiedzi powinno sie znalesc w zasadzie wszystko to co w zwyklej odpowiedzi jest bardzo duzo miejsca na belce wiec jestem zdecydowanie na tak,a przy kazdej odpowiedzi otwierac nowa strone jakos mi sie nie widzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 hmmm, niby macie rację - chociaż w sumi np. ja nigdy nie korzystam z tych "b", "i", "u", "url", "img", ale, jeżeli korzystacie, to owszem. Znacznie bardziej przydałoby się zarządzanie załącznikami. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Hmmm może i juz za daleko ide ale czy nie dało by sie tego całego zaawansowanego panelu wyswietlać w wątku zamiast szybkiej to znacznie moim zdaniem by ułatwiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Adek - dało by rade to zrobić czy raczej odpada ? może jakiś mod odpowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi