Napisano 17 Lipiec 200222 l Co byscie powiedzieli na to ze Adek wzucil na main stronke gdzies na boku malutki formularzyk z glosowaniem - np pytanie w stylu \"jaka jest twoja ulubiona metoda modelowania\" do wyboru \"spliny\" \"box\" itd. itd. itd. ? Pzy czyms takim w koncu nie ma duzo roboty ! :)
Napisano 17 Lipiec 200222 l :o A czemu miało by to służyć??? Ulubiony modyfikator?????? Człowieku czy ty dobrze się czujesz?!?
Napisano 17 Lipiec 200222 l Autor Wiesz, na stan zdrowia nie narzekam, dziekuje :P khe khe, Moze zle sie wyrazilem, zamiast \"glosowanie\" powinno byc \"ankieta\". A czemu mialo by to sluzyc ? zeby tak z CZYSTEJ NIEPOCHAMOWANEJ ciekawosci zobaczyc ile procent odwiedzajaych codziennie ten URL preferuje np. brazila, a ile z nich preferuje Final Render\'a :P Ale przeciez tematow do ankiety (podkreslam ANKIETY), moze byc sporo, wystarczy wymyslic. No ale jak rozumiem Ciebie, Gotham, to calkowicie nie obchodzi i najwyrazniej wyznajesz poglad ze \"ciekawosc to pierwszy stopien do piekla\", ale jezeli \"pieklo\" oznacza \"wiedze\" to ja sie tam chce znalesc ...... :P
Napisano 19 Lipiec 200222 l Może cię zadziwię... Ale mnie obchodzi wynik prac... a nie w czym ktoś pracował. Taka ?ankieta? mogła by rodzić wiele stereotypów więc nie jestem pewien czy to dobry pomysł...
Napisano 19 Lipiec 200222 l Autor hmm no w sumie masz troche racji, ale tak czy owak proponuje zeby wypowiedzial sie na ten temat KTOS INNY NIZ MY DWOJE :) Ludzie co o tym sadzicie ? (Szczerze) ?
Napisano 19 Lipiec 200222 l Witam!!! Hmmm... Ankieta?? moim skromnym zdaniem nie zaszkodzilo by z mila checia bym sie dowiedzial w czym modeluja inni (najlepsi :) ) ale w sumie to cos takiego mozna zrobic na forum jako pytanie tylko po co ??? Gdyby byla ankietka zaglosowal bym a jak jej nie bedzie też sie nie obraże :)) pozdrowka