Napisano 3 Wrzesień 200519 l Mam takie pytanie. Bawie się już pewien czas 3d studio max i ciotka na urodziny chce mi coś kupić. I tak myśle czy nie wybrać płytki na DVD Car4ever. Jak myślicie czy z tej płytki moge się czegoś nauczyć i czy warto to kupić? A i takie malutkie pytanko. Bo na tej stronce http://www.evermotion.org na samym dole jest napisane,"EVERMOTION s.c., ul. Sikorskiego 30/8, 15-667 Bialystok, POLAND" czyli oni są z Białegostoku, a ja równiez jestem z Białęgostoku to mógłbym osobiście odebrać taką płytkę?
Napisano 3 Wrzesień 200519 l Administrator jest z białego napisz na forum evermotion do uzytkownika PENdzel prywatną wiadomosc
Napisano 3 Wrzesień 200519 l siewka, sam rpzerabiałem car4ever, no i mi się podobało fakt, rzecz jest o samym modelowaniu, jest pokazane dokładnie co i jak, ale późniejsze elementy( np, lusterko, grill) robi się podobnymi technikami co wcześniejsze elementy i nie jest to już pokazane- moim skromnym zdaniem to dobrze bo samemu można ocenić czy coś ci dał ten tutek czy...- duzo ciekawych trików a propos box modellingu jest (bo tylko taką techniką się posługuje prowadzący) - ciekawych dla kogoś kto zaczyna :D - a ja taki byłem. Genralnie rzecz wqarta uwagi, cena też przystępna, pzdrw
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Moim zdaniem szkoda kasy. Za free możesz ściągnąć kilka dobrych videotutoriali a propos modelowania samochodów (najlepsze jakie znalazłem są na http://www.3d-palace.com, wystarczy się zarejestrować na forum). Mnie te darmowe tutoriale BARDZO pomogły, jest w nich pokazane modelowanie WSZYSTKIEGO - od początku do końca. Z drugiej strony... Car4Ever nie widziałem. Widziałem Mental4Ever, i jakość mnie nie powaliła (to fakt, dużo ciekawych informacji, ale jednocześnie wiele rzeczy zostało wyjaśnione bardzo pobierznie).
Napisano 5 Wrzesień 200519 l szczerze jak jesteś początkujący to możesz kupić (tzn dostać od ciotki), ale zeby tam było bóg wie co to nie, ale mi sie osobiscie w miare podobał. PS. huzdebos - to nie był box tylko plane modeling :P