Napisano 3 Wrzesień 200519 l Witam! Jestem jeszcze amatorem w tworzeniu i w związku z tym zwracam się o pomoc do was. Czy nie mógł by ktoś poduczyć mnie jak wszystko się robi ?? Zatrzymałem się na tym: http://www.3d.pl/pub/r10.pdf Dopiero zaczynam więc pomoc by mi się bardzo przydała.
Napisano 3 Wrzesień 200519 l heh, ja brałem za naukę 30 zetów na godzinę^^ Ale tylko dwie lekcje. Dziewczyna była ambitna i chciała się szybko nauczyć programu, tzn w ciągu miesiąca. Pokazałem jej co mogłem, ale czego można się nauczyć w maxie w 1 miesiąc???
Napisano 3 Wrzesień 200519 l mistrzu ... troche samozaparcia , to wylącznie twoja w tym rola zeby sie nauczyc , i naprawde radze przylozyc do tego reke
Napisano 3 Wrzesień 200519 l heh, ja brałem za naukę 30 zetów na godzinę^^ Ale tylko dwie lekcje. Dziewczyna była ambitna i chciała się szybko nauczyć programu, tzn w ciągu miesiąca. Pokazałem jej co mogłem, ale czego można się nauczyć w maxie w 1 miesiąc??? szkoda, że nie przez 8 h i cały miesiąc :) oj co ja bym ją nauczył.. nawet weldowania bym ją nauczył :)