Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Robiłem ten rysunek około godziny...

Coż prosiłbym o ocenienie go, mam nadzieje ze ocenicie go obiektywnie, ja dopiero zaczynam przygode z photoshopem jestem poprostu początkujący i chcialbym znac opinie innych ludzi na temat moich artow ;) a i musze dodac ze przez mocna konwersie plik ma porostu beznadziejny wyglad i napis wyglada na różowy a nie tak jak bylo oryginalnie na czerwony :/

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 951
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tu nic nie ma ciekawego... same nudy... takie cos chyba w 3 min. sie robi :/ kolorystyka i kompozycja :/ a do tego ten rozowy podpis :/ no nie wiem jak inni ...

Duzo cwicz a bedzie na pewno dobrze:)

Napisano
  • Autor

Hehe napis nie jest rozowy... to przez mocna konwersję, oryginalnie jest czerwony :P I dziekuje za wyrazenie obiektywnej opinii :) Teoretycznie to ,to chyba najbardziej na tapetke pasuje, ale moze masz i racje ze jest nudne... ale jestem narazie cienias i nie umiem robic artow z prawdziwego zdarzenia tylko takie nie wiadomo co, ale kazdy od czegos zaczyna :P...

Napisano

Darkbloor jak widzisz tylko ja poki co zainteresowalem sie Twoją pracą. I nie po to zeby to tylko skrytyowac ale po to zeby moja opinia w jakims stopniu nawet najmniejszym zmobilizowala Cie do dalszej pracy :)

Napisano

Beznadzieja :(.... musisz troche jesczze pocwiczyc.... lepiej wygladala by zblurowana kropka na czarnym tle niz to co tutaj pokazales...

Pozdrawiam

Napisano

a czego mozna sie spodziewac po pracy ktorą sie zrobilo w godzine , zrob cos co ci zajmie pare dni,namecz sie troche ,zarwij nocke

Napisano

ode mnie taka rada - zauważ, że podstawą rysunku - a abstraktu szczególnie - jest POMYSŁ. może więc zaczekaj z rysowaniem, aż coś ciekawego odkryjesz? ;)