Kris_R Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 Mam pytanie... chodzi konkretnie o morfing 2D... Taki jak np. w najnowszej reklamie Danio, albo teledysku Black&White Michaela Jacksona :D , gdzie jedna twarz zmienia się w drugą Nie wiem jakiego softu szukać... Zna ktoś taki program do profesjonalnego morfingu?
Phantom Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 oj sory...ja jestem zielony akurat w to...dobrym programikiem 9 lat temu był PhotoMorphy pod dosa...ale przestałem się tym interesować...i wogole cicho jest na temat morphingu...:) pozdro...
Gotham Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 Elastic Reality ;) Ale to wymaga sporo dłubania.
Kris_R Napisano 3 Lipiec 2003 Autor Napisano 3 Lipiec 2003 Domyślam się, że takie efekty nie robią sięsame :) Ale ja lubię dłubać, więc może kiedyś... Elastic Reality :) Dzięki dzięki :)
MeG Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 jak chcesz to na source forge widzialam pare za darmo potem jeden mniej lub bardziej znan to morpheus super prosty programik
Rekomendowane odpowiedzi