Polik Napisano 10 Wrzesień 2005 Napisano 10 Wrzesień 2005 Witam! Dawno mnie tu nie bylo, oj dawno, dawno :) Przychodze tu z kolejnym projektem do oceny. Ale mam jeszcze do was pytanie: czy kiedy projektujecie strone dla siebie to nic wam nie wychodzi i ciagle cos sie nie podoba? A kiedy robicie strone dla kogos innego wtedy wszystko idzie gladko? Bo ja tak mam i starsznie mnie to irytuje... Pozdrawiam i czekam zniecierpliowscia na komentarze! :)
b-l-a-n-k Napisano 10 Wrzesień 2005 Napisano 10 Wrzesień 2005 Mi stronka się podoba, prosta, przejrzysta, czytelna i ładna :) Ale mam jeszcze do was pytanie: czy kiedy projektujecie strone dla siebie to nic wam nie wychodzi i ciagle cos sie nie podoba? A kiedy robicie strone dla kogos innego wtedy wszystko idzie gladko? Bo ja tak mam i starsznie mnie to irytuje... Ja również mam coś takiego ale w obydwu przypadkach :) ( dla kogoś i dla siebie)
SimeN Napisano 10 Wrzesień 2005 Napisano 10 Wrzesień 2005 Strona jest ladna, ale wydaje mi sie, ze laczy za duzo hmm... 'styli'? Tak jakbys tworzyl strone i pomysl na kazdy element, byl zupelnie inny. Mam takie uczucie, zle dobranej wielkosci. To logo jakby cofalo sie do tylu, a zawartosc strony, az wychodzila z monitora :D Nie wiam jak to nazwac, ale wzrok ucieka mi na brzegi omijajac tresc :) pozdrawiam Ale mam jeszcze do was pytanie: czy kiedy projektujecie strone dla siebie to nic wam nie wychodzi i ciagle cos sie nie podoba? A kiedy robicie strone dla kogos innego wtedy wszystko idzie gladko? Bo ja tak mam i starsznie mnie to irytuje... zdecydowanie tak :P
duck Napisano 10 Wrzesień 2005 Napisano 10 Wrzesień 2005 zgadzam sie z simenem z tą wielkością i stylami. proponuje zmniejszyć ten pasek na dole z all rights reserved i wszystkie te napisy zrobić w jednej lini. stronka posiada przyjemne akcenty, drobne korekty estetyczne i bedzie glanc pozdro
Polik Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Napisano 11 Wrzesień 2005 no rzeczywiscie macie racje :) proporcje mozna by poprawic i tak tez zrobie! Apropo problemu: fajnie ze nie tylko ja go mam ;) pozdr! dzieki za opinie!!!
Polik Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Napisano 20 Wrzesień 2005 ufff no i udalo sie!!! dokonczylem dziela :) zrobilem stronke do konca (wprowadzajac drobne korekty), napisalem skrypty (ktore o dziwo dzialaja (przynajmniej u mnie)). Nawet w Mozilli strona wyglada prawie tak jak powinna. Zapraszam do ogladania i oceniania :) http://www.przyjemnetapetki.maxi.pl Pozdrawiam Polik!
Rekomendowane odpowiedzi