Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Dawno mnie tu nie bylo, oj dawno, dawno :) Przychodze tu z kolejnym projektem do oceny.

Ale mam jeszcze do was pytanie: czy kiedy projektujecie strone dla siebie to nic wam nie wychodzi i ciagle cos sie nie podoba? A kiedy robicie strone dla kogos innego wtedy wszystko idzie gladko? Bo ja tak mam i starsznie mnie to irytuje...

Pozdrawiam i czekam zniecierpliowscia na komentarze! :)

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mi stronka się podoba, prosta, przejrzysta, czytelna i ładna :)

Ale mam jeszcze do was pytanie: czy kiedy projektujecie strone dla siebie to nic wam nie wychodzi i ciagle cos sie nie podoba? A kiedy robicie strone dla kogos innego wtedy wszystko idzie gladko? Bo ja tak mam i starsznie mnie to irytuje...

Ja również mam coś takiego ale w obydwu przypadkach :) ( dla kogoś i dla siebie)

Napisano

Strona jest ladna, ale wydaje mi sie, ze laczy za duzo hmm... 'styli'? Tak jakbys tworzyl strone i pomysl na kazdy element, byl zupelnie inny. Mam takie uczucie, zle dobranej wielkosci. To logo jakby cofalo sie do tylu, a zawartosc strony, az wychodzila z monitora :D Nie wiam jak to nazwac, ale wzrok ucieka mi na brzegi omijajac tresc :)

pozdrawiam

zdecydowanie tak :P

Napisano

zgadzam sie z simenem z tą wielkością i stylami. proponuje zmniejszyć ten pasek na dole z all rights reserved i wszystkie te napisy zrobić w jednej lini.

stronka posiada przyjemne akcenty, drobne korekty estetyczne i bedzie glanc

pozdro

Napisano
  • Autor

no rzeczywiscie macie racje :) proporcje mozna by poprawic i tak tez zrobie!

Apropo problemu: fajnie ze nie tylko ja go mam ;)

pozdr! dzieki za opinie!!!

Napisano
  • Autor

ufff no i udalo sie!!! dokonczylem dziela :)

zrobilem stronke do konca (wprowadzajac drobne korekty), napisalem skrypty (ktore o dziwo dzialaja (przynajmniej u mnie)). Nawet w Mozilli strona wyglada prawie tak jak powinna.

Zapraszam do ogladania i oceniania :)

http://www.przyjemnetapetki.maxi.pl

Pozdrawiam Polik!