Krystian Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Nie zwracajcie uwagi na tło, chodzi mi tylko o ten świecznik..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 hmm, świecznik jak to świecznik mógłbyś trochę popracować nad kadrem i ogólnie nad kompozycją :] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesbonus Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Swiecznik... nie da sie ukryc, ale dosc brzydki. Brakuje lepszych textur, oswietlenia i wlasnie tego tla, ktore mogloby nadac pracy jaki kolwiek charakter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Co do kadru się nie popisałeś, mogłeś złapać go przynajmniej centralnie. Jak nie ważne jest tu tło to lepiej dać jakieś jednolite, które nie będzie odwracać uwagi od świecznika, w twoim przypadku mamy narożnik, który tylko psuje kompozycje (moim zdaniem) i sprawia wrażenie przypadkowości. Ja to bym popracował nad materiałem, oświetlił za pomocą HDRI (problem z tłem by się sam rozwiązał, hehe) i było by git... no przynajmniej przyzwoicie! Sam świecznik jak dla mnie może być, co kto lubi. Powodzenia w dalszych pracach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Dzięki "maras", przynajmniej jakieś konkretne rady. A to że brzydki... no cóż, kupiłem go sobie bo był uroczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi