Napisano 11 Wrzesień 200519 l hmm, świecznik jak to świecznik mógłbyś trochę popracować nad kadrem i ogólnie nad kompozycją :] pozdr
Napisano 11 Wrzesień 200519 l Swiecznik... nie da sie ukryc, ale dosc brzydki. Brakuje lepszych textur, oswietlenia i wlasnie tego tla, ktore mogloby nadac pracy jaki kolwiek charakter.
Napisano 11 Wrzesień 200519 l Co do kadru się nie popisałeś, mogłeś złapać go przynajmniej centralnie. Jak nie ważne jest tu tło to lepiej dać jakieś jednolite, które nie będzie odwracać uwagi od świecznika, w twoim przypadku mamy narożnik, który tylko psuje kompozycje (moim zdaniem) i sprawia wrażenie przypadkowości. Ja to bym popracował nad materiałem, oświetlił za pomocą HDRI (problem z tłem by się sam rozwiązał, hehe) i było by git... no przynajmniej przyzwoicie! Sam świecznik jak dla mnie może być, co kto lubi. Powodzenia w dalszych pracach!
Napisano 12 Wrzesień 200519 l Autor Dzięki "maras", przynajmniej jakieś konkretne rady. A to że brzydki... no cóż, kupiłem go sobie bo był uroczy.