Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

zakładałem łańcuch do roweru i zostały mi 3 ogniwa pomyslałem że nawet mają fajną geometrie i texturke więc o to są:)

Napisano

ta pierwsza pracka jest qll:)) a co do drugiej..chyba przesadziles z bumpem na podlozu...

pozdr

Napisano
  • Autor

thx

ale wiesz jaki czad, w 2 na podłodze nie ma wogule bumpa bo wyglądało jescze gorzej, wiec go wyrzuciełm.

Nie wiem czy to taka textura czy mi coś vray kombinuje

Napisano

Jak dla mnie to te ogniwa nie za bardzo z metalu sa ;)

Pokombinuj moze troche z materialem :)

greetz[piwo]

Napisano
  • Autor

to znaczy bardzie błyszczący czy co?

PS: jak można zrobić żebym był w galerii na max3d ?

Dołączam obrazek tych ogniw w kolorze

Napisano

skabinuj sobie w lepszej rodzialce texturke podloza...bo ta za bardzo sie rozmywa...a co do galeri musisz wyslac pracke Adkowi i modlic sie czy je przykjmnie czy nie :)))

pozdr

Napisano

Wiesz te pracki wcale nie są takie sobie...

Prezentują się całkiem nieźle...

ALe krytyka być musi ;)

W pierwszej podoba mi się światło a nie podobają proporcje tej rzeźby... coś w modelingu się pochrzaniło... używaj referenji :)

W drugiej kolorowy łańcuch to prawdziwy bajer.. z kolorkami trafiłeś w 10! :) Mnie rażą takie gładkie, ostre krawędzie... jeśli decydujesz się już na takie zbliżenie, to radzę wejść bardziej w detale, to właśnie tam skupi się uwaga widza.

Napisano
Originally posted by Pablo

skabinuj sobie w lepszej rodzialce texturke podloza...bo ta za bardzo sie rozmywa...a co do galeri musisz wyslac pracke Adkowi i modlic sie czy je przykjmnie czy nie :)))

pozdr

czasem nawet modlitwa nie pomaga :(

Napisano
  • Autor

proporcje były z pamięci ( a raczej marzeń)

wiec dobrze zauwarzyłeś że są pochrzanione, może popracuje jescze z tym bo mam zachowane spliny, więc to nie będzie durzo roboty.

Co do sprawy galerii to wyśle a jak nie to postaram sie publikować pracki tutaj bo naprawde komentarze durzo pomagają

PS: W galerii też jest ograniczenie do 100 kb ?

Nie znasz Pablo jakiś stron z duuużymi texturami bo narazie jade na tych dołączonych do 3dmaxa

Napisano

Prosze bardzo

-www.animax.it

-www.textures.forrest.cz

-http://www.mayang.com/textures/index.htm

pozdr

Napisano
  • Autor

qrcze te textury to prawdziwy bajer wykorzystma je w następny projekcie. Powinien si etu ukazać za dzień lub 2. To do zobaczenia i prosze o komentzrze lub uwagi. A to po prawej to bluszcz, a nie widać :(

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności