ttaaddeekk Napisano 4 Lipiec 2003 Autor Napisano 4 Lipiec 2003 zakładałem łańcuch do roweru i zostały mi 3 ogniwa pomyslałem że nawet mają fajną geometrie i texturke więc o to są:)
Pablo Napisano 4 Lipiec 2003 Napisano 4 Lipiec 2003 ta pierwsza pracka jest qll:)) a co do drugiej..chyba przesadziles z bumpem na podlozu... pozdr
ttaaddeekk Napisano 4 Lipiec 2003 Autor Napisano 4 Lipiec 2003 thx ale wiesz jaki czad, w 2 na podłodze nie ma wogule bumpa bo wyglądało jescze gorzej, wiec go wyrzuciełm. Nie wiem czy to taka textura czy mi coś vray kombinuje
Andree Napisano 4 Lipiec 2003 Napisano 4 Lipiec 2003 Jak dla mnie to te ogniwa nie za bardzo z metalu sa ;) Pokombinuj moze troche z materialem :) greetz[piwo]
ttaaddeekk Napisano 4 Lipiec 2003 Autor Napisano 4 Lipiec 2003 to znaczy bardzie błyszczący czy co? PS: jak można zrobić żebym był w galerii na max3d ? Dołączam obrazek tych ogniw w kolorze
Pablo Napisano 4 Lipiec 2003 Napisano 4 Lipiec 2003 skabinuj sobie w lepszej rodzialce texturke podloza...bo ta za bardzo sie rozmywa...a co do galeri musisz wyslac pracke Adkowi i modlic sie czy je przykjmnie czy nie :))) pozdr
Kris_R Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 Wiesz te pracki wcale nie są takie sobie... Prezentują się całkiem nieźle... ALe krytyka być musi ;) W pierwszej podoba mi się światło a nie podobają proporcje tej rzeźby... coś w modelingu się pochrzaniło... używaj referenji :) W drugiej kolorowy łańcuch to prawdziwy bajer.. z kolorkami trafiłeś w 10! :) Mnie rażą takie gładkie, ostre krawędzie... jeśli decydujesz się już na takie zbliżenie, to radzę wejść bardziej w detale, to właśnie tam skupi się uwaga widza.
sikham Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 Originally posted by Pablo skabinuj sobie w lepszej rodzialce texturke podloza...bo ta za bardzo sie rozmywa...a co do galeri musisz wyslac pracke Adkowi i modlic sie czy je przykjmnie czy nie :))) pozdr czasem nawet modlitwa nie pomaga :(
ttaaddeekk Napisano 5 Lipiec 2003 Autor Napisano 5 Lipiec 2003 proporcje były z pamięci ( a raczej marzeń) wiec dobrze zauwarzyłeś że są pochrzanione, może popracuje jescze z tym bo mam zachowane spliny, więc to nie będzie durzo roboty. Co do sprawy galerii to wyśle a jak nie to postaram sie publikować pracki tutaj bo naprawde komentarze durzo pomagają PS: W galerii też jest ograniczenie do 100 kb ? Nie znasz Pablo jakiś stron z duuużymi texturami bo narazie jade na tych dołączonych do 3dmaxa
Pablo Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 Prosze bardzo -www.animax.it -www.textures.forrest.cz -http://www.mayang.com/textures/index.htm pozdr
ttaaddeekk Napisano 6 Lipiec 2003 Autor Napisano 6 Lipiec 2003 dzieki wielki. poprawiłem niekture żeczy w obu pracach i oto wersje alpha.
ttaaddeekk Napisano 6 Lipiec 2003 Autor Napisano 6 Lipiec 2003 i 2 (a ten pomnik renderował sie ponad 6h)[hmmm]
ttaaddeekk Napisano 6 Lipiec 2003 Autor Napisano 6 Lipiec 2003 qrcze te textury to prawdziwy bajer wykorzystma je w następny projekcie. Powinien si etu ukazać za dzień lub 2. To do zobaczenia i prosze o komentzrze lub uwagi. A to po prawej to bluszcz, a nie widać :(
sikham Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 bluszcz jest chyba zielony i ma inne troche liście
ttaaddeekk Napisano 7 Lipiec 2003 Autor Napisano 7 Lipiec 2003 brat powiedział że takie qrcze serio to nie wygląda jak bluszcz. To jak co wo wygląda ?
Rekomendowane odpowiedzi