Traitor Napisano 17 Wrzesień 2005 Napisano 17 Wrzesień 2005 http://www.dolinakreatywna.tvp.pl Ja niestety juz za stary jestem, odpadam w przedbiegach;/
Tomek Kosiorek Napisano 17 Wrzesień 2005 Napisano 17 Wrzesień 2005 hej no-ale pisza ze wszyscy prace moga zamieszczac nawet staruszki:)-no tylko ze nie wezmiesz udzialu w konkursie...
Hindus Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 dzięki Traitor - tematyka troche taka dziwna ale spróbowac można :)
ttaaddeekk Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 multimedia to takze stile 3d ? czy o co chodzi, wogule bo nic z tego nie rozumiem:] ps , znow nasuwa mi sie sprawa "polskich wersji" programów
Gość Caspik Napisano 20 Wrzesień 2005 Napisano 20 Wrzesień 2005 czy Digital painting to takze MULTIMEDIA? -.- .Nie wiem czy czekac na" Sztuka plastyczna" czy wrzucac juz na multimedie ;/ ...Ale tak wchodze na cechowski.com i juz se mysle nie no nara nie mam szans hehe. Ale na szczescie Traitor jest za stary wiec odrazu mi ulzylo ;] :D . Trzeba wziasc udzial biorac pod uwage to ze bede jednym z najmlodyszych ;]. powodzenia Caspik
Rekomendowane odpowiedzi